Mitsubishi Electric Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-GF60VE 24000 Btu/h inverter

Pret: 8.45398 Lei
TVA inclus
Fast Order
Comanda rapida
Buton de Comanda fara cont, veti completa doar datele de facturare.
Disponibilitate: intrebati
Garantie: 2 ani
Livrare: se poate livra in toata tara
021-326.22.10
contact@instarom.ro
str. Pascal Aristide, nr 1, sector 3, Bucuresti
#
Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-GF60VE 24000 Btu/h inverter
Facilitati:
  • 2 ani garantie
Model:
Producator Mitsubishi Electric
Cod produs MSZ-GF71VE+MUZ-GF71VE
Tip 24000
Capacitate de racire:
Minim 6820 Btu/h
Standard 24230 Btu/h
Maxim 29680 Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 7510 Btu/h
Standard 27640 Btu/h
Maxim 33780 Btu/h
Putere consumata:
la racire 2130 W
la incalzire 2230 W
Temperatura exterioara de functionare:
la racire +10 ~ 46 °C
la incalzire -15 ~ 24 °C
Caracteristici energetice:
SEER 6.8
SCOP 4.2
Clasa de energie racire A++
Clasa de energie incalzire A+
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 9.7/11.5/13.3/15.4/17.8
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 30/37/41/45/49 dB(A)
Exterior 55 dB(A)
Dimensiuni:
Interior 1100 x 325 x 238 mm
Exterior 880 x 840 x 330 mm
Greutate:
Interior 16 kg
Exterior 53 kg
Descriere produs

TEHNOLOGIA INVERTER

Inverter-ele Mitsubishi Electric asigura performante superioare, inclusiv controlul optim de frecventa de operare. Ca rezultat, puterea optima este aplicata in toate zonele de incalzire/racire si confortul maxim este atins consumand minim de energie. Rapid, functionare confortabila si un cost uimitor de scazut - Aceasta este promisiunea Mitsubishi Electric.

INVERTER - CUM FUNCTIONEAZA

Inverter-ele controleaza electronic tensiunea, curentul si frecventa dispozitivelor electrice, cum ar fi motorul compresorului dintr-un aparat de aer conditionat. Ele primesc informatii de la senzorii care monitorizeaza conditiile de operare, si care regleaza viteza de rotatie a compresorului, care regleaza direct productia de aer conditionat. Controlul optim al frecventei de operare are ca rezultat eliminarea consumului excesiv de energie electricz si asigurarea celui mai confortabil mediu din camera.

FUNCTIONAREA ECONOMICA

Costul de functionare impresionant de scazut este un avantaj cheie al aparatelor de aer conditionat cu inverter. Am combinat tehnologiile avansate ale inverter-elor cu tehnologiile electronice si mecanice de ultima generatie pentru a realiza un efect sinergic care permite imbunatatiri in eficienta performantei sistemelor de incalzire / racire. Rezultatul este reprezentat de un randament mai bun si un consum redus de energie.

CONFORT REAL

Simpla comparare a confortului functionarii aparatului de aer conditionat, cu si fara inverter.

  • Functionarea inverter-ului (modul de racire)

Punctul 1: Rapid si puternic

Cresterea vitezei motorului compresorului prin controlul frecventei de operare asigura capacitatea puternica la pornire, aducand temperatura camerei la zona de confort mai repede decat dispozitivele care nu sunt echipate cu un inverter. Camerele incalzite sunt racite si camerele racite sunt incalzite mai repede si mai eficient.

Punctul 2: Temperatura camerei este mentinuta

Frecventa de operare a motorului compresorului si schimbarea temperaturii camerei sunt monitorizate pentru a calcula cea mai eficienta forma de unda pentru a mentine temperatura camerei in zona de confort. Aceasta elimina fluctuatiile mari de temperatura intalnite la sistemele fara inverter si garanteaza un mediu placut si confortabil.

MOTOR DC Joint Lap

Motorul nostru unic, cunoscut ca "Motorul Poki Poki" in Japonia, dispune de tehnica de productie joint lap. Dezvoltat initial de Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta sporita si o mai buna fiabilitate.

Rotor cu magnet din metale rare (Compresor)

Compresorul este echipat cu un motor inovativ cu rotor din magnet de metale rare pentru a asigura o eficienta deosebita. Magnetul din metale rare are o densitate a fluxului magnetic residual de trei ori mai mare decat cea a magnetului din ferita utilizat anterior.

Ventilator cu motor DC

Un motor DC de mare eficienta actioneaza ventilatorul unitatii exterioare. Ofera o eficienta crescuta cu pana la 60% fata de un motor AC echivalent.

PAM (Pulse Amplitude Modulation)

Electricitatea se poate utiliza eficient cu putine pierderi, daca unda de curent este similara cu cea de tensiune. PAM este o metoda de control al formei undei de curent astfel incat sa respecte unda de tensiune de alimentare. Cu control PAM, 98% din curentul intrat poate fi efectiv utilizat.

Conducte canelate

Conducte canelate de performanta ridicata sunt folosite in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura.

Functia de economisire a energiei Econo Cool

Econo Cool este o functie inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicată cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

Modul Econo cool

Se mentine un mediu confortabil in camera chiar si atunci cand se seteaza o temperatura cu 2° mai mare decat modul conventional de racire.

Alb pur

Albul pur este ales pentru culoarea aparatului. Acesta exprima esenta curateniei si se potriveste practic cu orice decor interior.

Ventilatorul automat

Ventilatorul se inchide automat cand aerul conditionat nu este folosit, acoperind orificiul de iesire a aerului si creand o suprafata plana care este atragatoare din punct de vedere estetic.

Pala orizontala

Paletele de evacuare a aerului se misca in sus si in jos, astfel incat aerul este raspandit uniform in toata incaperea.

Pala veriticala

Pala de iesire a aerului se misca dintr-o parte in alta, astfel incat fluxul de aer sa ajunga in fiecare parte a camerei.

Modul de viteza ventilator automat

Modul de viteza al fluxului de aer regleaza automat viteza ventilatorului dispozitivului din interior, in functie de conditiile actuale din camera.

Temporizator functionare pornit/oprit

Folositi telecomanda pentru a seta ora cand se porneste/opreste aparatul de aer conditionat.

Comutator automat

Aerul conditionat se comuta automat intre modurile de incalzire si racire pentru a mentine temperatura dorita

Repornire automata

Utila mai ales in cazul penelor de curent, dispozitivul reporneste automat cand vine curentul.

Racire in contextul temperaturii scazute

Controlul inteligent al vitezei ventilatorului din unitatea de interior asigura performata optima chiar si cand temperatura de afara este scazuta.

Aparatul de comanda PAR-30MAA/PAR-21MAA (optional)

Dispozitivele sunt compatibile cu aparatul de comanda PAR-30MAA sau PAR-21MAA, care contine o varietate de funcii de administrare, inclusiv un temporizator saptamanal.

Control centralizat pornire/oprire (optional)

Dispozitivele se pot conecta la aparatul de comanda centralizat MAC-821 SC-E, care poate controla functia pornire/oprire pentru un numar maxim de opt unitati interioare.

Aparatul de comanda grup al sistemului (optional)

Acelasi aparat de comanda este capabil sa controleze starea operationala a pana la 16 sisteme de racire.

Conexiunea M-NET (optional)

Dispozitivele se pot conecta la aparatele de comanda a sistemului MELANS (aparate de comanda M-NET), precum AG-150A.

Conexiunea MXZ

Este posibila conectarea la unitatea exterioara multi-split MXZ.

Curatare rapida

Capacul poate fi scos rapid pentru spalare, iar fantele pentru aer pot fi deschise fara unelte speciale, facilitand curatarea interiorului aparatului de aer conditionat in doar cateva minute. Se recomanda curatarea periodica a aparatului pentru a mentine o eficienta de functionare optima si pentru a economisi energie.

Functie de autodiagnostic (Afisare de coduri de verificare)

Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

Functie memorie de defectiuni

Defectiunile de functionare sunt inregistrate, permitand confirmarea cand este necesar.